Workshop Paardentaal

Met een workshop paardentaal kan je in groepsverband ervaren wat coaching met behulp van paarden voor jou of voor jullie kan betekenen. Samen met je beste vriend(in), gezin of team ga je aan de slag met verschillende oefeningen gekoppeld aan thema’s als leiderschap, persoonlijke grenzen en samenwerken. Hierbij raken we ook veelal het thema zelfvertrouwen aan en werken we aan boost daarvan!

Net als bij paardencoaching staat het paard als spiegel centraal. Ben jij benieuwd wat voor ontwikkeling jullie mogen doormaken?


Geef je op voor een leerzame en gezellige middag met vrienden, familie of collega’s en maak kennis met de taal van paarden.

Wil je aansluiten bij een groep? Dat kan! Wij plannen door het jaar heen diverse kennismakingsworkshops waarbij losse inschrijving ook mogelijk is. 


Deelname voor workshop paardentaal begint bij minimaal 4 deelnemers.


Ouder-kind workshop 

Wanneer een kind groeit, groei je dan mee?


Wil je als ouder je kind beter leren kennen? Wil jij met je ouder(s) beter leren samenwerken? of wil je samen ervaren wat paardencoaching van jullie kan betekenen? 

Met een ouder-kind workshop laten wij jullie kennis maken met paardencoaching. Met verschillende oefeningen met behulp van paarden werken we aan thema’s als onderlinge communicatie, samenwerking en persoonlijke grenzen, verlangens en zelfvertrouwen.

Heb je een gerichte hulpvraag? 
Dan bespreken we vooraf samen naar welke doelstelling we toe werken.


Wil je met een ander familielid, verzorger, vriend(in), partner of ander belangrijk persoon voor jou een Duo-sessie ontvangen?
Dat kan natuurlijk ook.
Neem vrijblijvend contact met ons op.