GO - AUTSIDE

Training voor jongvolwassenen en volwassenen met autisme

GO-AUTSIDE is een programma speciaal opgesteld door én voor jongvolwassenen & volwassenen met autisme. De training bevat zes bijeenkomsten waarbij we in kleine groepen met paarden aan de slag gaan op de Elza Hoeve in Leiden. 

Tijdens de training doorlopen we diverse thema’s rondom communicatie, grenzen stellen, persoonlijke behoeften vs. sociale verplichtingen, inzetten van kwaliteiten, herkennen van valkuilen, omgaan met prikkels en het behouden van balans. 


Het leuke van GO-AUTSIDE is dat we het programma in samenwerking met met verschillende ervaringsdeskundigen hebben samengesteld. Daarbij heb jij als deelnemer blijvend de ruimte  voor eigen inbreng. Ieder mens is namelijk uniek en heeft zijn eigen pad om te bewandelen. De kudde loopt daarin graag met jou mee!

autisme coaching

Werkwijze

In Mei 2024 starten wij een tweede pilot groep. Wil jij daarbij zijn of je inschrijven als geïnteresseerde? Stuur ons hier een bericht.


Inhoud

  • Maximaal 6 deelnemers
  • 6 bijeenkomsten van elk 1,5 uur
  • Deelnemen aan de pilot bedraagt per bijeenkomst € 25
  • Inclusief werkboek
  • Deelname aan de besloten GO-AUTSIDE groep.
  • Gratis workshop/thema avond naar keuze in de besloten GO-AUTSIDE groep.


Data & tijd:
14, 21, 28 mei & 11, 18 en 24 juni.
19:00 tot 20:30 op de Elza Hoeve in Leiden.

GO-AUTSIDE GROEP

Wanneer je de training bij ons hebt gevolgd krijg je de mogelijkheid om je aan te melden bij de GO-AUTSIDE GROEP.
Dit is een besloten groep waarin je als deelnemer je ervaring en interesses kunt delen en/of opgedane contacten kunt behouden. Vanuit hier organiseren we verschillende terug-kom-dagen of speciale thema workshops. 

coaching met behulp van paarden