Ervaringen

Soms willen deelnemers hun ervaring met onze paardencoaching delen. Lees hieronder wat zij hierover vertellen. 

Vandaag heb ik een heel bijzondere coaching gehad met paarden. Lieve Dieuwke heeft dit mogelijk gemaakt en mij nieuwe inzichten gegeven in onderwerpen die op dit moment belangrijk voor mij zijn. Aan de hand van de paarden werden mijn gedachten en gevoelens besproken en zichtbaar gemaakt. Nooit gedacht hoe mooi deze ervaring zou zijn en hoe goed de paarden mij aanvoelen in wat ik denk en voel. Bedankt EQUAL COACHING ❤🐎

De sessie van Dieuwke en fjordje Ima was zeer verhelderend en bevestigend. Dieuwke begeleid de sessie professioneel, beschrijft goed wat ze ziet en wat voor thema’s hier aan verbonden kunnen zijn. Dit doet zij met een open houding, waardoor er ruimte was voor al mijn gevoelens en gedachtes. Ima bevestigd deze dan meteen. Zo bijzonder hoe paarden je kunnen spiegelen en aanvoelen!
 Binnenkort de vervolg sessie, ik kijk er nu al naar uit!''Zo bijzonder hoe paarden je kunnen spiegelen en aanvoelen!''

Ik had een moeder-dochter quality time ochtend. Daarom met Dieuwke een kennismaking gehad in het coaching, paardentaal en free horsemanship. Dat alles met Teun. Wat geweldig om bevestiging te krijgen en dat hij zo mooi onze spiegel was. We hebben genoten, samengewerkt en geleerd van Teun en Dieuwke.

 Dank je wel voor deze mooie en leerzame ervaring. 
 Mocht je de kans krijgen pak hem met beide handen aan.


Paardencoaching is iets bijzonders. Je moet het zien en ervaren om te weten wat het precies is. Woorden doen eigenlijk te weinig. Met een workshop Leiderschap ervaarde ik o.a. wat ik als ondernemer meer & minder mag doen.

Bedankt voor deze bijzondere ervaring!

"Thanks for introducing me this amazing form of therapy. It was a super intense but special session." "Horses have an amazing ability of mirroring deep, sometimes even unconcious emotions and scanning bodylanguage. With the help of the horse's abilities to mirror emotions and the right translation of this behavior by the "coach," you can become concious of your own feelings. Horses mirror energy so it's impossible to fake emotions or fool yourself into believing your own rational thoughts and suppress your actual feelings. Many people do this, but by "forgetting" and suppressing feelings it doesn't mean they go away. They build up in the unconcious and show themselves in a later stage in life. With horsecoaching you are vulnerable, basically naked, which is scary and uncomfortable and brings a lot of unhealed damage to the surface. What happens during a coaching session is simply that thinking and feeling become one again. And once the horse notices that theres no more difference between head and heart it will confirm this by acting relieved and relaxed. It is a confronting but liberating experience."
''Voor mij is paardencoaching terug naar jezelf, je eigen ik''.

Een paard hou je niet voor de gek

 Ik denk nog vaak terug aan de mooie leerzame sessies die ik heb mogen ervaren bij Equal coaching.  Voor mij is paardencoaching terug naar jezelf, je eigen ik. Vanuit een veilige kudde hebben de paarden en Dieuwke mij dichter bij mezelf gebracht en een spiegel voor gehouden. Dieuwke geeft je de ruimte en het vertrouwen om aan je zelf te werken, zonder daar over te oordelen. 

Gun jezelf ook z'n mooie ervaring en maak kennis met Equal paardencoaching

Het is prachtig om mijn zoon te hebben zien stralen bij de paarden. Dankzij de therapie met paarden is hij zó gegroeid in zijn zelfvertrouwen.

Prachtig en onmisbaar geweest voor ons.


Toen ik voor het eerst kwam voor paardencoaching dacht ik dat het zweverig zou zijn.
Echter de natuur liegt niet.  Zodoende werd ik al vrij direct geconfronteerd met mijn eigen onnatuurlijkheden. Het paard liet mij ervaren wat ik in stilte bij mij droeg... 
Zonder mijn hele verhaal te hoeven te vertellen kon ik voor het eerst sinds jaren bij mijn gevoel komen. Dat was zo bijzonder. Het was confronterend en onverwachts, maar het heeft me veel gebracht. Ik ben stappen verder en leef weer meer in mijn gevoel. 
Ik ben dankbaar. Dieuwke en haar paarden zijn een fijne combinatie.

Leef!

Tijdens coaching heb ik geleerd om meer in mijzelf te geloven. Ik ben me meer bewust geworden van mijn lichaamstaal. Op het moment dat ik in een oefening mijn grens moest aangegeven bij het paard werd het voor het eerst helder voor mij wat er gebeurde. Het werd zichtbaar. Lichaam en geest moeten in verbinding zijn. Anders lukt het niet..

Het is zo bijzonder hoe paarden reageren en dat mee te maken. Een ervaring om te onthouden. 


''Lichaam en geest moeten in verbinding zijn''

paardencoaching

Paardencoaching was voor mij nieuw en een fijne manier om gespiegeld te worden in gevoel en emotie. Dieuwke met haar groot empathisch vermogen begeleidt sessies zachtaardig en komt op een prettige manier tot de kern. Met veel respect en liefde voor paard en cliënt zorgt ze voor een veilige omgeving waar emotie er mag zijn zonder daar alle focus naartoe te brengen. De sessies waren voor mij totaal verschillend van elkaar en beide keren heb ik, zonder specifiek doel, veel gehad aan het resultaat. De vertaling van het gedrag dat het paard spiegelt wordt zonder oordeel besproken. 

Heb je een specifieke vraag, gevoel, keuze of blokkade? Of heb je gewoon zin in een fijne sessie waarin jij even centraal staat? Dieuwke en haar lieve coachingspaard begeleiden je fantastisch!

Wil je jouw ervaring hier ook tussen zien staan?

Laat het ons weten! 
Direct aanmelden, vragen of reacties via onderstaand formulier:

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.