E-Health

Lees hier over onze mogelijkheden voor online ondersteuning met behulp van het beveiligde platform Minddistrict.

Om ervoor te zorgen dat jij óók thuis verder kan met jouw eigen doelen en hulpvragen beschikken wij tegenwoordig over een online E-health platform.
Naast het fysieke contact met de paarden bieden we iedereen de mogelijkheid om nog meer uit onze begeleiding / coaching te halen.  Dit doen we in een beveiligde omgeving waar ruimte is om berichten te delen, te videobellen en je de keuze hebt uit meer dan 400 verschillende modules, dagboeken en trainingen.

 Nu in de tijd van thuiswerken, stressvolle situaties en verwarring willen we je niet laten wachten op het moment dat coachen op 'afspraak' weer mogelijk is. Coaching en begeleiding op afstand maakt dat je zelfstandig aan de slag kan en geheel op eigen tempo.

Leer in jouw persoonlijke online omgeving bijvoorbeeld over hoe je omgaat met piekeren, slecht slapen, grenzen aangeven, rouwverwerking, angst, trauma of dwanggedachten. 
Zou je meer willen weten over jouw psychische klachten, een diagnose of je zelfvertrouwen en weerbaarheid vergroten? 


We bieden je de mogelijkheid voor coaching online zonder paarden of een combinatie mét paarden offline.

Wat is E-Health?

Ehealth is, kort gezegd, het gebruiken van digitale middelen in de zorg. Dat is een heel breed begrip. Minddistrict bedoelt met ehealth: digitale middelen die mensen helpen om meer grip te krijgen op hun eigen geluk en gezondheid.


Denk aan (zelfhulp)modules, videobellen of oefenplannen. Middelen die iemand helpen, precies op de manier en op het moment dat diegene er behoefte aan heeft. Zo worden mensen digitaal ondersteund op weg naar herstel.

Wil je weten wat er in de catalogus te vinden is?
Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Starten met E-health?

Ontvang een persoonlijk account met onbeperkte toegang tot modules én trainingen. Samen bespreken we de mate waarin je ondersteund wil worden of juist zelfstandig wil werken.
Jouw account blijft één jaar geldig. Na dit jaar kan je inloggen om je gegevens in te lezen. Verlening is altijd op afspraak.